Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

AK Parti ve MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti ve MHP’li Meclis Üyeleri Mazbatalarını Aldılar
31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere katılan Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partili Milas Belediye Meclis Üyeleri mazbatalarını aldı. Milas Adliyesi önünde toplu fotoğraf çekimi sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, milletin göstermiş olduğu iradeye saygı duyduklarını belirterek, seçimi kazanan CHP ve Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’u tebrik edip, “inşallah Milas özlem duyduğu hizmetlere kavuşur” dediler.

Yerel seçimlerin Milas’ta kazananı olan Belediye Başkanı Fevzi Topuz ve CHP’nin meclis üyelerinin önceki gün mazbatalarını almalarının ardından bugün ise Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere giren AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya ile birlikte Milas Adliyesi’ne gelerek mazbatalarını aldılar.
5 AK PARTİ 5 MHP’DEN 
Milas Belediye Meclisinde 5 yıl süre ile görev yapacak olan; Duygu Pınar Marçalı Doğru, Bayram Karataç, Ejder Üstek, Murat Yıldırım, Nevzat Solmaz, Muhammed Dinler, Sibel Karakaş, Muharrem Çetin, Serdal Atabey, İlhan Şimşek Milas Adliyesi’ndeki İlçe Seçim Kurulu’nda Kurul Başkanı İbrahim Uyanık’tan mazbatalarını teslim alırken, Milas’a hayırlı olmasını dilediler.
Mazbata töreninin ardından adliye binası önünde AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkanı Rüştü Yiğitkaya kısa birer açıklama yaptı.
HAYIRLI OLUR DEMEKTEN BAŞKA DİYECEK BİR ŞEYİM YOK
İlk konuşmayı yapan AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, “Şunu söylemeden geçersem yanlış olur. Bizleri bu makamlara getiren milletin iradesidir. Bugün milletin göstermiş olduğu iradeye saygı duyuyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç hayırlı olur demekten başka diyecek bir şeyim yok. AK Parti olarak tüm Türkiye’de istemediğimiz sonuçlar aldığımızı kabul ediyoruz. Cumhurbaşkanımızın bu konu ile ilgili açıklamasında da dediği gibi milletimizde suç yok, bütün suç bizlerdedir. Artık yapmamız gereken şapkamızı önümüze koyup, nerede eksik yaptığımızı belirlemektir. Önümüzdeki süreçte bu sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
BEKLEYECEĞİZ VE GÖRECEĞİZ
Daha sonra söz alan MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongün ise “Milletimizin söylediği sözün üzerine bir şey söylemek gereksiz. Vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun.” derken, yeni Başkan Fevzi Topuz ve ekibine başarılılar dileyerek konuşmasına başlayan Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya da “Bekleyeceğiz ve göreceğiz. Milas burada. İnşallah Milas’ın özlem duyduğu hizmetler ciddi anlamda gelir. Zaman her şeyin ilacı. Milas halkının takdiri başımızın üzerinde” dedi.
İLK TOPLANTI YAPILDI
Mazbataların alınmasının ardından yeni meclis üyeleri AK Parti Milas İlçe Binası’nda ilk toplantılarını gerçekleştirdiler.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas Belediye Başkanı Topuz Görevine BaşladıÖnceki Haber

Milas Belediye Başkanı Topuz Görevine Ba...

Milas’ta Motosiklet Kazası: Bir YaralıSonraki Haber

Milas’ta Motosiklet Kazası: Bir Yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar