Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TAMAMLANDI
Milas Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. 2024 yılının ilk meclis toplantısı olma özelliği taşıyan toplantıda ana gündem ve ek gündem maddelerinin yanı sıra İmar Komisyon Raporları görüşülerek, karara bağlandı.

Yeterli çoğunluğun olmasının ardından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından meclis açıldı. 2024 yılının ilk meclis toplantısının gerçekleştirileceğini belirten Başkan Tokat, tüm meclis üyelerinin yeni yılını kutladı.

Meclis gündemine geçilmeden önce Milas Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü KUDEB birim sorumlusu Dr. İsmail Ernur Öztekin tarafından Milas Kültürel Mirası Koruma Programı konulu bilgilendirmelerin yapıldığı sunum gerçekleştirildi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından meclis gündemine geçildi.

 

Meclis gündeminin 6. Maddesi olan 5393 sayılı Yasanın 25 nci maddesi gereğince Denetim Komisyonuna Üye  seçilmesinin görüşülmesi maddesi gereğince yapılan oylama neticesinde Denetim Komisyonu Üyeleri belirlendi. Yapılan kapalı oylama sonuçlarına göre Cumhuriyet Halk Partisi’nden Cüneyt İlter ve Gülşen Gökçe, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Hürol Önder, İYİ Parti’den Teacettin Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sinan Erbey denetim komisyonu üyesi olarak seçildi.

 

Gündemin 8. maddesi olan Milas Belediyesi Sosyal Yardım Yönetmeliğinin 4 Bölüm (Yardım Komisyonu oluşumu) 10 ncu maddesi gereği “Sosyal Yardım Komisyonu Belediye Başkanı ya da görevlendireceği Belediye Başkan Yardımcısı Başkanlığında bir Başkan, Sosyal Yardım İşleri Müdürü ile bir Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli ve Belediye Meclisi tarafından seçilecek olan Meclis Üyesi olmak üzere 5 kişiden oluşması gerektiğinden Sosyal Yardım Komisyonunda görev yapmak üzere 2 Meclis Üyesinin seçilmesi talebinin görüşülmesi maddesi gereğince yapılan oylama neticesinde Cüneyt İlter ve Kenan Özdemir göreve seçildi.

 

Gündemin 14. maddesi olan İşletme ve İştirakler Müdürlüğümüzce üretilen; dolum ve satışı yapılan Labranda Su fiyatlarının üretim ham maddeleri kur artışından etkilendiğinden damacana – pet su gurubu satış fiyatlarının yeniden değerlendirilmesi ile ilgili konunun görüşülmesi maddesi gereğince konu Plan Bütçe komisyonuna havale edildi. Komisyon üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı neticesinde fiyatlar şu şekilde belirlendi.

 

130 ml Bardak Su (120’li)             :55,20 TL+KDV

 

200 ml Bardak Su (72’li)               :44,85 TL+KDV

 

250 ml Bardak Su (72’li)               :46,00 TL+KDV

 

0,33 Litre Pet Su   (24’lü)              :33,75 TL+KDV

 

0,50 Litre Pet Su (12’li)                 :20,25 TL+KDV

 

1 Litre Pet Su (6’lı)                         :20,92 TL+KDV

 

1,50 Litre Pet Su (6’lı)                    :20,92 TL+KDV

 

5 Litre Pet Su (4’lü)                        :35,10 TL+KDV

 

19 Litre Damacana                        :14,65 TL+KDV .

 

Diğer gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından Milas Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı tamamlandı. 2024 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı 5 Şubat 2024 Pazartesi günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek.



 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJIÖnceki Haber

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMET TOKAT’IN...

KÖKTENER’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJISonraki Haber

KÖKTENER’DEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar