Reklamı Geç
23Nisan
Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Ayaydın:Milas Hizmetin En İyisini Hak Ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ayaydın:Milas Hizmetin En İyisini Hak Ediyor.
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Milas’a ilk ziyaretini gerçekleştirdi. İlk olarak Hacıilyas Meydanı’nda partilileriyle buluşan Ayaydın daha sonra ise MHP Milas İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Partilileriyle gerçekleştirdiği buluşma sırasında seçilmesi durumunda yapacağı bazı çalışmalardan örnekler veren Ayaydın, “Muğla’nın Milas’ın sorunlarını biliyorum. Kıymetli Muğlalılar hizmetin en iyisini hak ediyor. Muğla’nın her yerine eşit ve kaliteli hizmet getireceğim. Sorunları çözeceğim” dedi.

AK Parti’de Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından Muğla’nın ilçelerinde ziyaretler gerçekleştiren Aydın Ayaydın, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz ile birlikte Milas’a gelerek Hacıilyas Meydanı’nda partilileriyle bir araya geldi.


Davul zurnayla ve tezahüratlarla karşılanan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Milas denilince akla Milas zeytinin geldiğini söyleyerek, Milas zeytin ve zeytinyağını dünya markası yapmak istediğini belirtti.

Muğla’da yüz ölçümü en büyük ilçenin Milas olduğunu belirten Ayaydın, Milas’ta yol, su, elektrik gibi birçok sorun bulunduğuna dikkat çekerek, Milas’ın en iyisini hak ettiğini, böylesi kötü bir durumu asla hak etmediğini söyledi.
Muğla’da AK Parti belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olarak Yatağan’ı örnek gösteren Ayaydın, Yatağan’daki Muğla Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin ise yetersiz olduğunu kaydetti.

Milas beni bağrına basarken ‘Aydın Başkan, Muğla Sil Baştan’ diyordu. Bu tembellikten sonra silbaştan yapacağımız çok iş var gerçekten de...

Milas’a doğalgaz getirmek, şehir içi yolları rahatlatacak çevre yollarını yapmak, başta zeytini olmak üzere tarım ürünlerini marka yapıp pazarlamak bizim görevimiz olacak.
 
AYDEM de Milaslıyı ihmal edemeyecek. Benim hiçbir vatandaşımın elektronik aleti bozulmayacak, yolları evleri karanlıkta kalmayacak.


“Ben de sizlerden biriyim. 25 yıldır komşu ilçe Bodrum’da yaşıyorum.” diyen Ayaydın, Milas ile her zaman temas halinde olduğunu ifade ederek, “Benim için en önemlisi halkımla beraber olmak. Beni inanıyorum ki 31 Mart’ta Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı yapacaksınız. Beni göreve getirdiğiniz vakit, o koltukta oturmadan çalışacağım. Muğla’ya eşit hizmet sunacağım. Milas’a bugüne kadar gelmeyen Büyükşehir yatırımını getireceğim.

Sizlerle birlikte olarak sorunları göreceğim, o sorunları, çileleri sonlandıracağım. Milas’ta doğalgaz, altyapı, çevreyolu sorunlarına projelerle çözüm getireceğim. 132 mahallemiz var Milas’ta, bu yerlerin ayrı ayrı sorunları var. Bu sorunları çözmeye talibim. Milas’ın tüm köylerine düğünlerini, derneklerini yapabilecekleri sosyal aktivite binaları yapacağım. Gençlerimiz için köylerimizde spor tesisleri inşa edeceğiz. Tarım ve hayvancılık için çiftçilerimizi ve üreticilerimizi her daim destekleyeceğim.” dedi.

AK Parti Milas İlçe Başkanımız Emin Çelik nezdinde beni inanılmaz bir coşkuyla karşılayan tüm Milaslı hemşehrilerime ve özellikle de Serkan Başkanıma canıgönülden teşekkür ediyorum.



Ayaydın daha sonra beraberindekilerle birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu. Ayaydın’ı parti binası önünde MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve partililer karşıladılar.

SAMSUNG CSC

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ÇAYIRLI’DAN EMEKLİLERE EKONOMİK DESTEK SÖZÜ…Önceki Haber

ÇAYIRLI’DAN EMEKLİLERE EKONOMİK DESTEK S...

CHP’DE ÜYELER FEVZİ TOPUZ DEDİ.Sonraki Haber

CHP’DE ÜYELER FEVZİ TOPUZ DEDİ.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar