Çelik: İddialar Gerçeği Yansıtmamaktadır.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çelik: İddialar Gerçeği Yansıtmamaktadır.
AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, önümüzdeki günlerde yapılacak olan kongrede tekrar aday olmayacağını belirten bir yazılı açıklama yaptı.
Serkan Demir

Çelik, bu kararının uzun zamandır hayalini kurduğu ve ailesiyle paylaştığı kişisel hedefleri doğrultusunda olduğunu ifade etti.

Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bu, sizlere bir veda ya da elveda değil, uzun zamandır kendim ve ailem için hayalini kurduğum, mücadelesini verdiğim hedeflerim için bir başlangıçtır. 5 yıldır gururla sürdürdüğüm Ak Parti İlçe Başkanlığı görevine önümüzdeki kongrede tekrar aday olmayacağımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Yeni dönemde bu şerefli görevi üstlenecek olan ilçe başkanıma başarılar dilerim.”

Ayrıca, Çelik açıklamasında görev süresi boyunca Milas’a kazandırdıkları hizmetlere de değindi: “Doğalgazdan kırsal mahallelerdeki parke çalışmalarına, halı sahalardan elektrik altyapısına kadar birçok hizmette destek veren Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakanlara, milletvekillerine, kurum amirlerine, yönetim kurullarına, kadın ve gençlik kolları yönetimlerine, mahalle başkanlarına ve tüm Milaslı hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim.”

 

Çelik, bazı basın yayın organlarında çıkan "görevden alındığı" yönündeki iddialara da açıklık getirerek, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti: “Bazı basın yayın organlarında görevden alındığım söyleniyor, fakat bu bir yalandır. Kararım tamamen kendi isteğim doğrultusunda olup, kongrede aday olmayacağımı bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

 

Çelik, görev süresi boyunca Milaslılara faydalı olabilmek için büyük çaba sarf ettiğini, ancak gücünün yetmediği durumlar için helallik istediğini belirterek, Milas halkına veda etti ve daha güzel yarınlarda tekrar buluşma dileğinde bulundu.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Doç. Dr. Emre Ünlü'den Milas'ta Ailelere Otizm Farkındalık SemineriÖnceki Haber

Doç. Dr. Emre Ünlü'den Milas'ta Ailelere...

İş İnsanı Yiğitkaya Ak Parti İlçe Başkanlığı’ Adaylığı İçin Bende Varım Dedi.Sonraki Haber

İş İnsanı Yiğitkaya Ak Parti İlçe Başkan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar