Milas Süt Birliği Üyelerine Özel Ayrıcalık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milas Süt Birliği Üyelerine Özel Ayrıcalık
Milas Süt Birliği’nin tüm süt birlikleri arasında 1. olarak, 1. Derece Tarımsal Amaçlı Örgüt Belgesi almaya hak kazanmasıyla ilgili konuşan Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, belge ile Birlik üyelerinin büyük avantajlar kazandığını ifade ederek, “Birliğimize, üyelerimize önemli kazanımlar sağlayan böylesi bir başarı için öncelikle çok kıymetli üyelerime, değerli Yönetim Kurulu Üyelerime ve Birlik personelime çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Serkan Demir

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarımsal amaçlı örgütlerin sınıflandırılması kapsamında 1. Derece Tarımsal Amaçlı Örgüt Listesi’ni açıklandı. Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre; ülke genlinde 103 tarımsal örgüt 1. Derece Tarımsal Amaçlı Örgüt Belgesi almaya hak kazandı.
Milas Süt Birliği, 103 tarımsal amaçlı örgüt içerisinde 7., Türkiye’deki tüm süt birlikleri içerisinde de ise 1. oldu.
“1. DERECE TARIMSAL AMAÇLI ÖRGÜT BELGESİ BÜYÜK AVANTAJLAR GETİRİYOR”
Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, elde edilen başarının Birlik üyelerine büyük avantajlar getirdiğini ifade ederek, Milas Süt Birliği Üyelerinin artık devlet desteklemeleri, tarımsal kredi kullanımı gibi alanlarda avantajlı hale geldiğini ve bakanlık uygulamalarında ise öncelik hakkına sahip olduklarını anlattı. 
1 Ocak 2025 tarihinde yürürlüğe girecek destekleme ve avantajlar hakkında bilgi veren Başkan Gezgin, “Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından kullandırılan düşük faizli tarımsal kredilerde, 1. Derece Tarımsal Örgüt Üyesi olan çiftçiler, diğer çiftçilere göre çok daha avantajlı kredi kullanımı sağlayacak. 
Resmi Gazetenin 26 Temmuz 2024 tarihli sayısında yayınlanan Hayvancılık Desteklemelerinde 1. Derece Tarımsal Örgüt üyesi üreticilere sağlanacak ilave destekler kapsamında; buzağı desteğinde 1. Derece Örgüt Desteği İlavesi olarak hayvan başı 0,2 kat ile 200 TL, çiğ sütünü 1. Derede Tarımsal Amaçlı Örgüt üzerinden pazarlayan üreticilere litre başına ilave 2 katsayı ödeme yapılacaktır. 
Bu desteklemeler, 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek.” diye konuştu. 
“BİRLİĞİMİZİN BAŞARISI GURUR VERİCİ”
Milas Süt Birliği’nin gurur veren başarısının ardında büyük bir ekip olduğunu kaydeden Başkan Gezgin, “Birliğimize, üyelerimize önemli kazanımlar sağlayan böylesi bir başarı için öncelikle çok kıymetli üyelerime, değerli Yönetim Kurulu Üyelerime ve Birlik personelime çok teşekkür ediyorum. Üretimden asla vazgeçmeyen, üyelerini her şartta koruyan, üretici tüketici dengesine katkı sunan Milas Süt Birliğimizin, emin adımlarla hedeflerine bir bir ulaşması temennisi ile saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas'ın Karacahisar ve Çiftlik Mahallelerinde Orman Yangını KorkuttuÖnceki Haber

Milas'ın Karacahisar ve Çiftlik Mahallel...

Milas'ta Otomobil Şarampole Uçtu 1 Kişi YaralandıSonraki Haber

Milas'ta Otomobil Şarampole Uçtu 1 Kişi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

muhasebeci maa?lar?-casibom-aresbet-tokyobet-tokyobet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-orisbet-g�venilir casino siteleri-aresbet-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar