BAŞKAN TOPUZ'DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLAMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN TOPUZ'DAN ÇİFTÇİLER GÜNÜ KUTLAMASI
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, bir mesaj yayınlayarak 14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü kutladı.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, 14 Mayıs Çiftçiler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Topuz, çiftçilerin önemine dikkat çeken mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toprağı işleyen, toprağa değer katan kıymetli çiftçilerimiz;

 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü, tarımın önemini vurgulamak ve çiftçilerimizin emeğine olan derin saygımızı dile getirmek için bizlere sunulmuş önemli bir fırsattır. Sizler; tarlalarınızda, bağlarınızda, bahçelerinizde emek verenler olarak toplumumuzun temel direğisiniz. Sofralarımıza zenginlik ve toprağa bereket katan sizler, yaşamımızın vazgeçilmez bir parçasısınız. Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak geldiğim bu dünyada, topraktan kopmadan yaşamımı sürdürmeye büyük özen gösteriyorum. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Türkiye’nin gerçek sahibi ve efendisi, gerçek üretici olan köylüdür." sözünde de vurguladığı gibi köylü olmakla her zaman gurur duydum. Bundan sonraki süreçte de Milas Belediye Başkanı sıfatıyla Milas tarımına ve tarımın bel kemiği olan çiftçilerimize olan desteğimizi sürdüreceğimizi vurgulamak isterim. Çünkü çok iyi biliyoruz ki sizlerin azim ve özverisi olmadan, sürdürülebilir bir gelecek hayal etmek mümkün olmayacaktır.

Tarım sektöründe çalışan her bir hemşehrim, ekonomimizin büyümesine ve toplumumuzun refahına katkıda bulunmaktadır. Sizlerin emeği ve gayreti, Milas'ımızı daha güçlü ve daha zengin kılacaktır.

Sofralarımızı zenginleştiren, toprağı işleyen ve dünyamızı besleyen çiftçilerimiz emeğiniz ve azminiz için sonsuz teşekkürler. Bu özel gün vesilesiyle tüm çiftçilerimize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyor, alın terinizin karşılığını en güzel şekilde almanızı temenni ediyorum."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
‘Maddeye Değil, Hayata Bağlan’ Sloganı ile Sahaya ÇıktılarÖnceki Haber

‘Maddeye Değil, Hayata Bağlan’ Sloganı i...

Başkan Topuz, Encümen Üyeliği Görevine SeçildiSonraki Haber

Başkan Topuz, Encümen Üyeliği Görevine S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar