Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

CUMHUR İTTİFAKI’NA SAKARKAYA’DA COŞKULU KARŞILAMA...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CUMHUR İTTİFAKI’NA SAKARKAYA’DA COŞKULU KARŞILAMA...
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya, AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, MHP Milas İlçe Başkanı Tunahan Ongun, Milas Cumhur ittifakı Milas Belediye Meclis Üyeleri ve Cumhur ittifakının yönetim kurulu üyelerinin dün akşamki durağı Sakarkaya mahallesi oldu.

Gerçekleşen mahalle toplantısına AK Parti Milas eski İlçe Başkanı Bülent Demir, Geçmiş Dönem İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de eşlik etti.
İlk konuşmayı mahalleli adına Muhtar Adayı Halkı Arıcı gerçekleştirdi. Muhtar Arıcı, mahalle olarak sorunları ve eksiklerini dile getirerek tüm misafirlerine hoş geldiniz dedi ve başarılar diledi.
İttifak ortağı MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongun ve AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik, Sakarkaya mahalle sakinlerine, 30 yıldır Milas’ı yöneten anlayışın hizmetten uzak olduğunu, artık Milaslıların gerçek belediyecilikle buluşmasının kaçınılmaz olduğuna vurgu yaparak ittifakın adayı Rüştü Yiğitkaya’ya, büyükşehir adayı Aydın Ayaydın’a ve belediye meclis üyesi adaylarına destek istediler.
Cumhur İttifakı Milas Belediye Başkan Adayı Rüştü Yiğitkaya ise konuşmasına, geçmiş dönemlerde Sakarkaya’nın asfaltından suyuna, elektriğinden telefonuna kadar birçok sorunun çözümünde Rüştü Yiğitkaya olarak yanlarında olduğunu hatırlatarak; “31 Mart’ta sizden alacağı yetki ile başkan seçilirsem bundan 30 yıl önce nasıl tüm sorunları çözüme kavuşturduysak yine hizmeti sizlerin ayağına getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın.
Milas, son 30 yılda beceriksiz bir yönetimin elinde hiçbir hizmetten yararlanamadı. Her Sakarkayalı hemşehrim, hemen her gün ilçeye gidiyor. Yolların halini görüyorsunuz. Zeytinliklerinize, bal üretimi için arılarınız konuşlandırdığınız ormanlık alana gitmek için ne kadar çile çektiğinizi biliyorsunuz. Köyünüz, deniz seviyesinden yüksek olduğu için kış aylarında yoğun bir yağış alıyor. Köy içindeki yolların hali ortada! Ulaşım konusu ise birçok sıkıntıyla yarım yamalak yürüyor. Gençlerimiz için atılan hiçbir adım yok. 
Biz, Muğla’da Sayın Aydın Ayaydın Başkanım ile birlikte, meclis üyelerimizle tüm bu sorunları çözmeye ve sizleri hizmetle buluşturmaya talibiz. Biz kararlıyız. Milas’ın 30 yıllık makus talihini değiştirme düşüncesiyle yola çıktık. Elbette son söz Milaslı hemşehrilerimizindir. Biz demokrasiye inanan, millet iradesine ve halkımızın sağduyusuna güvenen bir anlayışın temsilcileriyiz. 
Partimizin Muğla Milletvekillerinin, bakanlarımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın desteği bizimle beraber. İnşallah sizlerin teveccühü ile seçildiğimiz zaman 5 yılda neleri başaracağımızı göreceksiniz” diyerek bir defaya mahsus da olsa oy istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TOPUZ’DAN AYNI GÜNDE 2 MAHALLE BULUŞMASIÖnceki Haber

TOPUZ’DAN AYNI GÜNDE 2 MAHALLE BULUŞMASI

Türk İskoç Ticari İlişkilerinin Temeli Milas’ta AtıldıSonraki Haber

Türk İskoç Ticari İlişkilerinin Temeli M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar