Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ: “TÜRKİYE’NİN ‘GÖÇMENİSTAN’ OLMASINA İZİN VEREMEYİZ…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GENEL BAŞKAN ÖZDAĞ: “TÜRKİYE’NİN ‘GÖÇMENİSTAN’ OLMASINA İZİN VEREMEYİZ…
Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, bugün Milas’a gelerek bir dizi etkinliğe katıldı. Üçyol Kavşağı’nda partililer tarafından karşılan Genel Başkan Özdağ, Şehir Parkı önünde otobüsten inerek gençlerle fotoğraf çektirdi. İkram edilen lokmadan yiyerek dua eden Özdağ, Şehir Parkı’nda toplanan kalabalığa seslendi. Daha sonra Salı günleri kurulan pazaryerine kadar cadde üzerindeki esnafla kısa süreli görüşen Ümit Özdağ, Milas Mahalle Muhtarları ve Milas Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.

ÜLKEMİZ ADETA SESSİZ BİR ŞEKİLDE İSTİLA EDİLİYOR…
Partiye ait seçim otobüsünden Şehir Parkı’nda toplanan kalabalığa seslenen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sığınmacılar üzerinden iktidara yüklendi. Özdağ; “Ülkemiz adeta sessiz bir şekilde istila ediliyor. Bunu, her gün yaşayarak sizler de görüyorsunuz. Sınırlarımızdan her gün 1000 ila 1250 tane kaçak bu ülkeye giriş yapıyor. Terörist giriyor, sapık giriyor, soyguncu giriyor. Yani her geçen gün bizler, daha güvensiz bir hale geliyoruz. 13 milyondan fazla sığınmacı ve kaçak bu ülkede yaşıyor, bunun bedelini de bu ülkenin insanları ödüyor. Her Türkiye Cumhuriyeti yurttaşının şu ana kadar sığınmacılar için cebinden çıkan parası 2 bin dolar. 2011’deb bu yana 164 milyar dolar harcamışız sığınmacılara.
Böyle bir yükü taşıyarak ekonomik krizi aşmamız mümkün değil. Dolayısıyla ekonomik kriz de her geçen gün daha da derinleşiyor. Emekli, aldığı maaş ile geçinemiyor. 10 bin lirayla nasıl geçinsin? 
Siz gençler; üniversitelerde okuyabilmek için, iyi liselere girebilmek için büyük bir çaba gösteriyorsunuz. Anneler, babalar çocuklarının iyi okullarda okuyabilmesi için gerçekten büyük bir çaba gösteriyor. Onlar ve siz bu çabayı gösterirken bu ülkeye bir gün hizmet etmemiş, bir gün bile askerlik yapmamış, vergi vermemiş insanlar, devletten vatandaşlık alıyorlar, devlet memuru oluyorlar. Bunların arasından İsrail’e ajanlık yapanlar çıkıyor. Üstelik sizlerin sınavla girdiği yerlere onlar sınavsız giriyor. Siz bir eczaneye gidin ve aspirin almak isteyin. 2 liranız eksik olsa alamazsınız ancak onlar bedavaya alıyor. 
Artık yeter diyoruz. Ülkemizin ‘Göçmenistan’ olmasına izin veremeyiz. Mesele Milas meselesi, Muğla meselesi değil… Mesele, Türkiye meselesidir. Türkiye’nin Türk olarak kalmasını istiyoruz. Burası dünyanın lunaparkı değil! Burası bizim… Bedeli kanla ödenen vatan topraklarımızdır.
ZAFER PARTİLİ BAŞKAN ADAYLARINA DESTEK VERİN…
Önümüzde bir yerel seçim var. Eğer Zafer Partisi’nin Milas Belediye Başkan Adayı Sayın Suat Yaşar’a oy verir ve başkan seçerseniz, Milaslılardan toplanan tek kuruş vergi, sığınmacılara gitmeyecektir. Onlara herhangi bir sosyal yardım şeklinde ulaşmayacaktır. Eğer sizler de sığınmacıların memleketlerine dönmesini istiyorsanız Zafer Partisi’ne oy vereceksiniz. Oy pusulasında 12’den vuracaksınız” diyerek partisinin Milas Belediye Başkan Adayı Suat Yaşar ve meclis üyesi adaylarına destek istedi.
ESNAF VE SALI PAZARI’NI ZİYARET ETTİ, MUHTARLARLA VE GAZİLERLE GÖRÜŞTÜ.
Şehir Parkı’ndan yürüyerek her hafta Salı günleri kurulan Halk Pazarı’na ulaşan, cadde üzerindeki esnafla görüşen Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ardından Milas Mahalle Muhtarları Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlarla görüştü.
Dernek Başkanı Ersoy ve bazı mahalle muhtarları tarafından dernek binası önünde karşılanan Genel Başkan Özdağ; “Muhtarlar, halkla devlet arasındaki temel bağdır. Hem halkın içerisinde, hem de devletin. 1940’lı yıllarda bir ara muhtarlığı kaldırdılar, işler yürümeyince tekrar devreye soktular. Bu da gösteriyor ki muhtarlık, demokrasinin en somut göstergesi.
Türkiye’de bir demografik değişim oluyor. Kısa bir süre sonra seçimlerde ve belli bölgelerde Türk muhtarlar, Suriyeli muhtarlara karşı seçimi kaybedecekler. Belki 3-5 yıl sonra Milas’ın bir mahallesi, Bodrum’un iki mahallesi, Fethiye’nin iki mahallesi derken Suriyeli muhtarları her yerde görmeye başlayacağız. Ancak bu bir kaçınılmaz son değil. Bunu durdurabiliriz ve durdurmalıyız. Çünkü aynı zamanda örtülü bir işgalden söz ediyoruz. Bu 13 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollamak bizim elimizdedir. 
Zafer Partisi olarak bununla mücadele ediyoruz. Sizlerin de kendi mahallelerinde vatandaşlarımızı uyarmak birincil görevinizdir” dedi.
GAZİLER DERNEĞİNDE CHP ADAYI FEVZİ TOPUZ İLE KARŞILAŞTI
Milas Mahalle Muhtarları Derneği’nin ardından Milas Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, burada CHP Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz ile karşılaştı. Birbirlerine başarılar dileyen her iki taraf da demokratik bir yarış olmasını ve kazananın Milas olmasını söylediler.
Topuz’un ayrılmasının ardından gazilerle görüşen Özdağ; “Sizler bu ülkenin tapu belgelerisiniz. Dolayısıyla sizleri ziyaret etmeyi bir görev kabul ediyoruz. Sizler Kore’de, Kıbrıs’ta savaştınız. Devletler kurdunuz. Bunu hiçbir zaman Türk halkı hafızasından çıkarmamalıdır” diyerek her Türk evladının şehit ve gazilere minnet borcu olduğunu söyledi.
Genel Başkan Ümit Özdağ’a, Milas ziyaretinde; partinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, Milas Belediye Başkan Adayı Suat Yaşar, Milas İlçe Başkanı Görkem Naganlu, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları ve çevre ilçelerin teşkilat mensupları eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Açık Rögar Tehlikesi: Otomobil Hasar Gördü, Sürücüler Tedbir Çağrısında BulunuyorÖnceki Haber

Milas’ta Açık Rögar Tehlikesi: Otomobil...

BAŞKAN ADAYI YİĞİTKAYA’YA MİLAS’IN HER NOKTASINDA YOĞUN İLGİ…Sonraki Haber

BAŞKAN ADAYI YİĞİTKAYA’YA MİLAS’IN HER N...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar