Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

MGC BAŞKANI AKBULUT’TAN BİR DİZİ ZİYARET…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MGC BAŞKANI AKBULUT’TAN BİR DİZİ ZİYARET…
Muğla Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Süleyman Akbulut, bir günlük çalışma kapsamında cemiyet üyeleri ve Milas Kaymakamı M. Ünver Böke’yi ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Akbulut’a, yönetim Kurulu Üyesi Melih Kaşkar ve cemiyetin Milas Temsilcisi Oktay Çayırlı da eşlik ederken, başkan ve üyeler kendi meslekleriyle ilgili sorunları ve çözüm önerileri konusunda bir kez daha görüş alışverişinde bulundular.
Ülkedeki yaşanan ekonomik sorunlardan en fazla etkilenen kesimin temsilcileri olduklarına vurgu yapan Cemiyet Başkanı Akbulut; “Bir yandan mesleki sorunlarla boğuşurken bir yandan da sürekli artan döviz kuru nedeniyle baskı maliyetlerine yetişilemez oldu. Çalışanın maliyeti, vergi, sigorta ve bağkur primleri, ulaşım masrafları sektör temsilcilerini bir hayli zorlayan kalemler oldu. Bu sorunlara bir de hemen her gün meslektaşlarımıza yönelik saldırıları da eklediğiniz de mesleğin sürekliliğini sağlayacak yeni personel bulmakta zorlanıyoruz. Ne yazık ki mesleğimiz giderek cazibesini kaybediyor.
Her şeye rağmen büyük bir özveriyle bu mesleği sürdürmeye çalışanları yürekten kutluyorum. Her türlü teknolojik yeniliği takip eden, temin ederek mesleğini geliştirmeye çalışan tüm meslektaşlarımıza; doğru, hızlı ve tarafsız habercilik konusunda her türlü çabayı gösterenlere teşekkür ediyoruz ve yerel basına sahip çıkılması konusunda sürekli topluma yaptığımız çağrıyı bir kez daha yineliyoruz” dedi.
Cemiyet üyesi basın çalışanlarından Milas özelindeki sorunlarla ilgili bilgi alan Cemiyet Başkanı Akbulut, yerel yöneticilerin çözeceği sorunların kısa zamanda çözüme kavuşması için yönetim olarak ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini söyledi.
Cemiyet üyelerine yönelik ziyaretlerin ardından Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’yi de makamında ziyaret eden Akbulut ve beraberindekiler, Kaymakam Böke’ye de basın çalışanlarının ilçedeki tüm kurumlarla daha sağlıklı iletişim kurma konusunda görüş alışverişinde bulundularsa.

 

 


Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Köylü kadınlar, hem rehberlik hem de ticaret yapıyorlarÖnceki Haber

Köylü kadınlar, hem rehberlik hem de tic...

PAZARTESİ BU MAHALLELER DİKKAT!Sonraki Haber

PAZARTESİ BU MAHALLELER DİKKAT!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar