“Milas’ımızı ve partimizi daha güzel yarınlara taşıyacağımıza dair inancımı sizlerle paylaşıyorum”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Milas’ımızı ve partimizi daha güzel yarınlara taşıyacağımıza dair inancımı sizlerle paylaşıyorum”
CHP Milas Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olan Anıl Egemen Samyürek, partisinin ilçe binasında basın mensupları ile bir araya gelerek açıklama yaptı. Samyürek; seçilmesi durumunda gençlerin sesini duyuracaklarını ve taleplerine kulak vereceklerini vurguladı.
Serkan Demir

CHP Milas Gençlik Kolları Başkan Adayı Anıl Egemen Samyürek, basın açıklaması yaptı. Partisinin ilçe örgütü binasında konuşan Samyürek şunları söyledi:
KENDİNİ PARTİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA ADAMIŞ BİR GENÇ OLARAK MİLAS GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA ADAYIM
“Gençlik kolları başkanlığımız tarafından da duyurulduğu üzere gençlik kolları kongre sürecimiz başladı. 18 Ağustos Pazar günü Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştireceğiz. Yakın zamanda geçirdiğimiz yerel seçim döneminde gerçekleştirilen önseçimden de görüldüğü üzere Cumhuriyet Halk Partisi Demokrasiyi özümsemiş bir partidir. Cumhuriyetin ve demokrasinin bekçisi olan partimiz; kendi iç yönetiminde, çalışma ve faaliyetlerinde aday belirleme yöntemlerinde her zaman bu bilinçle hareket etmektedir. Bugün itibarıyla da görmekteyiz ki Cumhuriyet Halk Partisi gençliği de taşıdığı emanetin ve asırlık mirasın bilinci ile aynı doğrultuda hareket etmektedir, demokrasiye bağlı ve inancı tamdır. Cumhuriyet Halk Partisinin ve ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine ve değerlerine derinden bağlı, kendini partimiz için çalışmaya adamış bir genç olarak Milas Gençlik Kolları Başkanlığına adayım. Yaptığımız paylaşım ile adaylığımızı duyurmuştuk.
GENÇ BİR PARTİLİ VE YÖNETİCİ OLARAK EDİNDİĞİM TECRÜBELERİ GENÇLİK KOLLARI ARACILIĞIYLA PARTİLİ GENÇLERİMİZLE DE PAYLAŞMAK İSTİYORUM.
Bugün sizlerin huzurunda Tüm Partililerimize adaylığımı bizzat açıklamak isterim. 15 yaşında kapısından girdiğim baba ocağımızda partimizin şahsıma ihtiyacı olan her noktada bir an dahi düşünmeksizin görev aldım, emek verdim. Partimiz adına seçimlerde gençlik kollarında çalıştım ve seçimlerde aktif görev almamın yanı sıra ilçe seçim kurulu üyeliği yaptım. İlçe Yönetim Kurulunda İlçe Sekreterliği görevinde bulundum. Şuan 26 yaşında kardeşiniz olmama rağmen partimize uzun zamandır hizmet etmiş, yöneticilik yapmış bir gencim. Genç bir partili ve yönetici olarak edindiğim tecrübeleri gençlik kolları aracılığıyla partili gençlerimizle de paylaşmak istiyorum.
Sosyal medya hesaplarımızdan gençliğin manifestosu olarak adlandırdığımız tutum belgemizi partililerimizle paylaştık. Bu tutum belgesi bizlerin siyasete ve gençliğe bakış açısını ortaya koymakla birlikte, ilerleyen süreçte atacağımız adımların da bir göstergesidir.
HEP BİRLİKTE SİZLERİN DESTEĞİ VE GÜVENİYLE GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
Gençlik, her zaman partimizin ve ülkemizin geleceği için kritik bir unsurdur. Yerel Seçimlerin iktidarı partimizi yapılacak ilk genel seçimde iktidar yapacak güç gençliktedir. Bu bilinçle, gençlerimizin sesini daha güçlü duyurmak, onların sorunlarına çözüm bulmak, eğitimden istihdama, kültürden spora kadar geniş bir yelpazede projeler geliştirmek amacıyla buradayız. Gençlerimizin siyasete daha fazla katılımını sağlayarak, onların fikirlerini ve enerjisini partimizin gücüne dönüştüreceğiz. Her birinizin görüşlerine ve önerilerine kapımız sonuna kadar açık olacak. Birlikte büyük başarılar elde edeceğimize inanıyoruz. Hep birlikte sizlerin desteği ve güveniyle güzel günler göreceğiz.
Ülkemiz ekonomik, sosyal, kültürel ve toplumsal olarak ciddi bir çöküşün eşiğine getirilmiştir. Cumhuriyetimizin değerleri tasfiye edilmeye çalışılmaktadır. Böyle bir siyasi ortamda Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimleri, Gençliğe Hitabesi ve Bursa Nutku ışığımız olacaktır. Türk gencinin Cumhuriyetimizin ve devrimlerin sahibi, bekçisi olduğunu unutmayacağız, unutturmayacağız.
Gençlik örgütümüz, her türlü düşüncenin özgürce tartışıldığı bir yapı olacak. Her genç üye, düşüncelerini özgürce ifade edebilecek ve eleştirilerini korkmadan yapabilecek. Demokrasiyi içselleştirmiş bir partiyiz ve tartışmaları bir zaaf değil, canlılık olarak gören bir geleneğe sahibiz. Bu yolda gençliğimizin siyasete olan katılımını artırma hedefiyle işe başlayacağız. Partimizin ve gençliğimizin sorunlarını biliyoruz. Ahlak ve liyakati esas alan, kurallara ve denetime güvenen, olumsuzlukları çoğaltmak yerine iyilikler için mücadele eden, aktif, özgür, girişimci ve sosyal sorumluluk sahibi bir gençlik oluşturmak hedefimizdir. Saha çalışmaları, etkinlikler ve kuracağımız diyaloglarla il ve ilçe yönetimlerimize destek olacak, yerel yönetimler ile yurttaşlarımız arasında köprüler kuracağız.
MİLAS’I GENÇLERİN DAHA UMUTLU VE BAŞARILI OLABİLECEĞİ BİR YER HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Milaslı gençlerin yaşadığı tüm problemleri tespit etmek ve bu sorunlara çözüm üretmek öncelikli hedefimizdir. İşsizlik, eğitim masraflarının artışı ve sosyal faaliyetlerin kısıtlılığı gibi gençlerimizin hayatını zorlaştıran sorunları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Gençlerimizin sesini duyuracak, onların taleplerine kulak vererek, Milas’ı gençlerin daha umutlu ve başarılı olabileceği bir yer haline getirmek için çalışacağız. İlkelerimizin ve hedeflerimizin, partimize iktidar yolunda yeni bir güç katacağına inanıyoruz. Bunun aynı zamanda partimize yapabileceğimiz en büyük hizmetin ve bırakabileceğimiz en büyük mirasın bu olacağını düşünüyoruz.
Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında azim, yetenek, emek ve eylemlerimizi; ülkemizi düştüğü durumdan kurtarmak ve partimizi ilk genel seçimlerde iktidar yapma umudu ve kararlılığı ile gerçekleştireceğiz. Gücümüzün farkındayız, dayanışma içinde hep birlikte başaracağız.
Her şey inanmak ve mücadele etmekle başlar. Bu görev için yüreği Cumhuriyet Halk Partisi sevgisiyle dolu, heyecanlı ve kararlı bir genç olarak buradayım. Desteklerinizi ve güveninizi bekliyor, birlikte Milas’ımızı ve partimizi daha güzel yarınlara taşıyacağımıza dair inancımı sizlerle paylaşıyorum. Başaracağız.”

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI PROGRAMLARI SONA ERDİ.Önceki Haber

DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI PROGRAMLAR...

Geyik Barajı’na 100 Bin Balık Yavrusu BırakıldıSonraki Haber

Geyik Barajı’na 100 Bin Balık Yavrusu Bı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

casibom-deneme bonusu-mariscostogo.com-concepcionbatres.com-www.charugraphics.com-www.salsamentariaelbohemio.com-imbedsoftware.com-maxtbarnes.com-www.skceunai.com-nehemiahdavid.org-wingsacademyedu.com-yawpareimages.com-

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar