Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Muğla Eczacılar Odası’nda Korkmaz Dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muğla Eczacılar Odası’nda Korkmaz Dönemi
32. Bölge Muğla Eczacı Odası 18. Dönem Seçimli Olağan Kongresi oda hizmet binasında gerçekleştirildi. Kongrede tek liste ile seçime giren Milaslı eczacı Saim Korkmaz, 32. Bölge Muğla Eczacı Odası Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kongreye Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Turhan Togan, Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şadi Ballı, İl Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Elif Kitaplı, Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla Veteriner Hekimler Odası Başkanı Serkan Alpözen, SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Servet Evran, Muğla Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Z. Doruk Alp, TESİŞ Başkanı Fatih Erçelik, Maden İş sendikası Başkanı Nurettin Akçul katıldı.
Açılış öncesi konuşma yapan Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim “Kongrenize yaptığınız nazik davetinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri Başkanımız Ecz. Kadir Serkan Tekin ve ekibi ile birlikte son derece uyumlu ve keyifli bir şekilde güzel bir süreç yaşadık. Bu bağlamda kendi şahsı nezdinde hepinize kurumum ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Bugün gerçekleşen kongre sonrası yapılacak seçimlerde bir değişim yaşanacak, yeni yönetim başarılar diliyorum “dedi.
Daha Sonra kürsüye çıkan 17. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Kadir Serkan Tekin, başkanlık yaptığı 3 dönemi özetleyerek, “Bölgeler arası toplantı gerçekleştirdik. Daha önce yapılması planlanan Yaşadığımız deprem sürecinde dolayı daha ertelen toplantımız büyük otellerde yapılacakken 50 – 60 kişilik üyelerimizden oluşan çalışma grubumuzla Muğla merkezde bulunan 30 yataklı 20 yataklı otellerde de başarılabileceğini önce Muğla’ya sonra tüm Türkiye’ye gösterdiniz. Bunu yine hep beraber başardık hepinize çok teşekkür ederim, İyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıdım iyi ki Eczacı oldum. Sayın meslektaşlarım Eksik kalan yapamadığım bir şeyler var ise hepiniz hakkınızı helal edin. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Daha sonra Divan Kurulu seçimleri gerçekleştirildi. Genel Kurula sunulan önerge sonrası divan başkanı Ecz. Atilla Totoş ve divan katip üyeleri Ecz. Kevser Eylül Saran ve Ecz. Volkan Birgili oy birliği ile seçildi.
Divan başkanı Ecz. Atilla Totoş açılış konuşmasında ekip çalışmasının önemini vurguladı ve Ecz. Serkan Tekin’in başarıyı tüm ekibine atfederek nasıl başarılı olduklarını anlatmış olduğunu söyleyerek, “Biz Muğla eczacıları olarak iyi bir ekiple yol almanın ne kadar önemli olduğunu gördük, Muğla’nın geleceğe dair eczacı tanımlamasında farklı örneklerinin olduğu bir dönem yaşadık ve başarabileceğimizi ispatladık” dedi.
Konuşmaların ardından son olarak 17. Dönem Muğla Eczacı Odası Genel Sekreteri Ecz. Saim Korkmaz sözü aldı, önceki başkanlara, çalışma arkadaşlarına ve tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerini sundu. Özellikle iki kişiye teşekkür etmek istediğini Söyleyen Korkmaz, “Öncelikle odamızın parasını çok iyi yöneten ve odamızın en zor işi olan saymanlığı yapan Ecz. Ömer Çetiner’e, ardından da ilk günden beri, üç dönem başkanlık yapıp ardından gençlere bu görevi bırakacağını söyleyen ve bu sözün ardında duran Ecz. Kadir Serkan Tekin’e gençlere ışık olduğu, yol gösterdiği için büyük olgunluk ve anlayış çerçevesinde gençlere güvendiği için ve mesleğimize tüm katkıları için teşekkür ediyorum. Kendilerinin de bundan sonra bu anlayış ile yollarına devam edeceğim” dedi.
Divan kuruluna 18. Dönem yönetim kurulu, büyük kongre, haysiyet divanı ve denetleme kuruluna seçilecek adaylar için listenin okunması ile sona erdi.
18. Dönem Seçimli olağan kongreye tek listeyle Ecz. Saim Korkmaz ve ekibi girerken, oy kullanma işlemleri 24 Eylül 2023 Pazar günü saat 09:00 da açılan sandıklar ile başladı.
Açılan sandıklarda geçmiş yıllarda her zaman ilk oyu kullanan merhum Ecz. M. Niyazi Kaleli’nin torunu Kemal Kaleli, 17. Dönem Yönetim Kurulu Başkanımız Ecz. Kadir Serkan Tekin ve Ecz. Saim Korkmaz birlikte kullandılar.
Saat 17’de sona eren oy kullanma işlemi sonrası 631 üyeden 301 üye oy kullandı. Kesin olmayan sonuçlara göre oluşan yönetim kurulu Ecz. Saim KORKMAZ-Milas, Ecz. Begüm Öcal Kuranoğlu- Menteşe, Ecz. Övünç ÖZTÜRK-Bodrum, Ecz. Anıl Gençtürk-Marmaris, Ecz. İlkay SEVER TAP- Kavaklıdere ve Ecz. Işıl Balaban Karazeybek-Fethiye oluşuyor.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MİŞTİ Çocuk Ekibi’nden Muhteşem PerformansÖnceki Haber

MİŞTİ Çocuk Ekibi’nden Muhteşem Performa...

“ÇED Olumlu” Raporu İptal EdildiSonraki Haber

“ÇED Olumlu” Raporu İptal Edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar