Sol Dik Masa üstü
Sağ Dik Masa Üstü

Sakıcı Ailesi’nden, Aydın Ayaydın’a tam destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sakıcı Ailesi’nden, Aydın Ayaydın’a tam destek
Muğlalılar’ın Latif Ağa’sı olarak bilinen Latif Sakıcı’nın oğlu Ahmet Sakıcı, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın yanında aktif siyasete geri döndü.

Muğla’yı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 18 ve 19. Dönem Muğla Milletvekili olarak temsil eden, partisinin Muğla İl Başkanlığı görevlerinde bulunan, Muğlalıların namı diğer “Latif Ağa”sı diye hala hizmetleriyle anılan Latif Sakıcı’nın, çalışkanlığı ve başarılarıyla çalışma yaşamına kazandırdığı oğlu Ahmet Sakıcı, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın yanında aktif siyasete başladı.
Ahmet Sakıcı’nın parti rozetini düzenlenen törenle Aydın Ayaydın takarken, DEVA Partisi yöneticilerinden ve ilçe teşkilatlarından da dün yeni katılımlar gerçekleşti. DEVA Partisi İl Başkanı Emrah Çay’ın ardından, DEVA Partisi Marmaris İlçe Başkanı Abdülkerim Basut ve 60 kişilik ekibi, Milas İlçe Başkanı İlyas Kaya ve 55 kişilik ekibi, Datça İlçe Başkanı Hayati Çiftçi ve 35 kişilik ekibi AK Parti saflarına katıldı.
İyi Parti eski İl Başkan Yardımcısı işadamı Orhan Merpez de yine törenle AK Parti’ye katıldı.
 
ESER BIRAKMAK İSTİYORUM
 
Rozet takma töreninde konuşan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın, siyaset değil hizmet amacıyla yola çıktıklarını, bu yüzden de desteğin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü söyledi. Ayaydın “Bu katılımlar Muğlalılar’ın sorunların çözümü için bana inandıklarını gösteriyor. Muğla’ya gönül vermiş değerli arkadaşlarımızın katılımı ile daha da güçleniyoruz. Bşz herkesle barışığız. Herkesi kucaklıyoruz. Bu heyecan bu ilgi, Muğla’nın yıllardır hizmet alamamasının getirdiği bir sinerji. Sakıcı Ailesi Muğla’ya çok değerli eserler kazandırdı. Ben de Muğla’ya kalıcı eserler kazandırmak, yıllar sonra da iyi hatırlanmak istiyorum. Umarım bu hayalimizi de 1 Nisan’dan itibaren çok çalışarak gerçekleştireceğiz. Muğla’ya kaybolan yıllarını geri getireceğiz’ diye konuştu.
Babası Latif Sakıcı’nın Muğla’ya selamlarını getirdiğini belirten Ahmet Sakıcı, “Ailemizin ahde vefası olarak değerli hocamız Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın yanındayız. Bu seçimden başarıyla çıkacağının inancını taşıyoruz. Seçim zaferle sonuçlanıncaya kadar Muğla’dayım.” diyerek şu ifadelerde bulundu:
“Aydın hocayı Muğla’ya anlatmaya ne kadar gerek var bilmiyorum. ‘Olmaz’ denilenleri oldurmayı sever. İnatçı ve kararlıdır. İşte Akbelen... Onların derdini sayın Cumhurbaşkanımıza öyle bir anlattı ki, sorunu çözdü. Aynı şekilde Marmarisli’nin, Fethiyeli’nin hayal bile edemediği körfezleri balçıktan kurtarma operasyonunu başlattı. Görüldüğü gibi Aydın hocam ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyor.
 
 
SONUNA KADAR YANINDAYIZ.
 
Sakıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
“Muğla, Aydın Ayaydın ile çok hak ettiği, ama yıllardır alamadığı hizmetleri alacak. Antalya’yı geçip, kendisiyle yarışacak ‘Turizmin Başkenti Muğla’yı” tesis edecektir. Yılmaz Büyükerşen hoca ve Eskişehir ilke övünenler olduğu gibi bizde Aydın Ayaydın hoca ve Muğla ile övüneceğiz, gurur duyacağız. Aydın Ayaydın’ın başarılarla dolu çalışma, eğitim ve siyasi yaşamı ile örnek bir insandır. Kendisini ailecek yıllardır tanırız. Aydın hocam her zaman çözüm odaklı bir yöneticidir. Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda çok büyük ve başarılı işlere imza atacaktır. Muğla, Aydın Ayaydın ile gerçek belediyecilik ile tanışacak. Aydın hocam bugüne kadar her işte kendini başarıları ile ispat etmiş ve herkese örnek çalışmalar sergilemiştir. Tüm baba dostlarıyla yanındayız ”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milas’ta Kontrolden Çıkan Otomobil Kazası: 1 YaralıÖnceki Haber

Milas’ta Kontrolden Çıkan Otomobil Kazas...

Milas Eşence Barajı ve Sulama Projesi İçin ÇED Olumlu Kararı VerildiSonraki Haber

Milas Eşence Barajı ve Sulama Projesi İç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar